Fem servir cookies. Més informació  aquí Acceptar

PLATFORMA D'ENVIAMENT DE MISSATGES PUSH A MÒBILS IPHONE, ANDROID, WINDOWS, IPAD I TABLET

missatges push, missatgeria push, enviar missatges push, missatges push mobil, push iphone android windows

Desenvolupament de plataforma d'enviament de missatges push a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet.

Plataforma d'enviament de missatges push per a mòbils

La plataforma d'enviament de missatges push a l'abast de la seva empresa ja és una realitat. Ja vam finalitzar el seu desenvolupament fa mesos, però ara la posem a la seva disposició.

Mitjançant l'enviament de missatges push a telèfons mòbils (iPhone, Android i Windows Phone) i a tablets (iPad i Android), vostè aconsegueix desenvolupar un nou canal de comunicació directe amb els seus clients. Donada la urgència i necessitat de saber "què m'ha arribat al mòbil?" que tenim cada vegada que ens arriba un missatge push al nostre mòbil, seria absurd no aprofitar-ho.

Gràcies a aquesta plataforma d'enviament de missatges push que els nostres desenvolupadors han programat (valgui la redundància), vostè pot comunicar-se amb els seus clients directament i sense intermediaris. Des de l'enviament de publicitat push massiva a tots els clients que tenen la seva aplicació instal·lada als seus mòbils iPhone i Android, fins a convidar-los a assistir als seus esdeveniments, i fins i tot animar-los a comprar els seus productes, i tot això gràcies a la nostra plataforma d'enviament de missatges push.

Segons definició de la Wikipedia, Tecnologia Push, o servidor push, descriu un estil de comunicacions sobre Internet on la petició d'una transacció s'origina al servidor. Això vol dir que la comunicació no és iniciada pel receptor, sinó l'emissor. La diferència radica que és vostè qui envia els missatges, creant la sorpresa als mòbils.

Els nostres desenvolupadors han programat dur per a poder oferir aquest nou servei per a mòbil. No es quedi enrere, i demani'ns més informació sobre la nostra plataforma d'enviament de missatges push a mòbil.

Arnau Roca, CEO - 11/06/2018

DEMANAR PRESSUPOST

Demana pressupost per a desenvolupar una app. Si ho desitges, indica'ns si vols contactar amb la nostra oficina de Barcelona, Madrid, Nova York o Londres.

Introdueix el codi de validació:
captcha