Fem servir cookies. Més informació  aquí Acceptar

TECNOLOGIA, MARKETING I APLICACIONS MÒBILS

tecnologia, marketing, marketing digital, programació aplicacions mòbils, marketing mòbil

Vivim en una societat a la que no hi ha empresa que pugui prescindir de les noves tecnologies.

Tecnologia, màrqueting i aplicacions mòbils actualment van de la mà.

El món canvia i evoluciona a una velocitat vertiginosa. És clar que, fa poques dècades ningú imaginava el protagonisme que tindrien les noves tecnologies a les nostres vides diàries. Sens dubte es parlava de cotxes voladors, de viatjar en el temps i d'invents similars, però ningú imaginava que l'home aconseguiria tenir tot el que desitgés dins d'aparells que podem portar a la butxaca.

També estem d'acord que, des que existeix la civilització tal com la coneixem ara, i un mercat de compra i venda de béns, ha existit el màrqueting. Si bé és cert que, com a concepte, és bastant contemporani, la necessitat i l'interès per part de l'empresari de comercialitzar el seu producte es remunta a temps immemorials.

Així doncs, és fàcil pensar que era qüestió de temps que aquests dos elements de la nostra societat es trobessin i comencessin a acoblar-se l'un a l'altre.

M'agradaria fer un breu incís en la importància del paper que poden desenvolupar les tecnologies a la selecció de la qualitat. L'experiència ens demostra que l'increment de la quantitat d'informació a la qual, com a consumidors, tenim accés diàriament, fa que tendim a fer una discriminació, de vegades inconscient, d'allò que és bo i allò que no ho és tant. Aconseguint, així, una selecció natural que ajuda a crear un millor mercat, amb empreses competents, en el qual només sobreviuen els millors.

M. Garcés, KAM - 11/06/2020

DEMANAR PRESSUPOST

Demana pressupost per a desenvolupar una app. Si ho desitges, indica'ns si vols contactar amb la nostra oficina de Barcelona, Madrid, Nova York o Londres.

Introdueix el codi de validació:
captcha