Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

tecnologia, marketing, marketing digital, programació aplicacions mòbils, marketing mòbil

Vivim en una societat a la que no hi ha empresa que pugui prescindir de les noves tecnologies.

Tecnologia, màrqueting i aplicacions mòbils actualment van de la mà.

El món canvia i evoluciona a una velocitat vertiginosa. És clar que, fa poques dècades ningú imaginava el protagonisme que tindrien les noves tecnologies a les nostres vides diàries. Sens dubte es parlava de cotxes voladors, de viatjar en el temps i d'invents similars, però ningú imaginava que l'home aconseguiria tenir tot el que desitgés dins d'aparells que podem portar a la butxaca.

També estem d'acord que, des que existeix la civilització tal com la coneixem ara, i un mercat de compra i venda de béns, ha existit el màrqueting. Si bé és cert que, com a concepte, és bastant contemporani, la necessitat i l'interès per part de l'empresari de comercialitzar el seu producte es remunta a temps immemorials.

Així doncs, és fàcil pensar que era qüestió de temps que aquests dos elements de la nostra societat es trobessin i comencessin a acoblar-se l'un a l'altre.

M'agradaria fer un breu incís en la importància del paper que poden desenvolupar les tecnologies a la selecció de la qualitat. L'experiència ens demostra que l'increment de la quantitat d'informació a la qual, com a consumidors, tenim accés diàriament, fa que tendim a fer una discriminació, de vegades inconscient, d'allò que és bo i allò que no ho és tant. Aconseguint, així, una selecció natural que ajuda a crear un millor mercat, amb empreses competents, en el qual només sobreviuen els millors.

M. Garcés, KAM

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha