Fem servir cookies. Més informació  aquí Acceptar

APLICACIONS I WEBS DE VENDA ONLINE (E-COMMERCE)

programació botiga online, muntar botiga online, vendre online, empresa programació ecommerce, comerç electrònic

Les webs i aplicacions d'e-commerce aconsegueixen augmentar les vendes exponencialment les 24h del dia.

És curiós que escrigui sobre les webs i aplicacions per a eCommerce (venda on-line) doncs, fa molt poc temps, vaig pensar "quina tonteria fer la compra per internet a una pàgina web amb comerç electrònic" o "qui voldrà comprar roba online si no te la pots emprovar ni saber com et queda ". Com comença a ser costum, em vaig equivocar en jutjar la inutilitat d'un avanç tecnològic que està arrasant a nivell mundial i en qualsevol tipus de sector.

Però si en aquest moment en què vaig intentar ser un visionari m'hagués plantejat amb calma els avantatges del desenvolupament de webs que plantegen la venda per Internet (E-Commerce), hagués canviat de parer. Els avantatges són incomptables: la relació inversió / benefici és clarament positiva, difusió de l'empresa o del producte que faci ús de l'E-Commerce, servei immediat i còmode, però l'avantatge més clar al meu parer és que no hi ha horaris. El fet de comprar on-line permet al client comprar una samarreta a les 22:00 hores d'un diumenge, per exemple. Això pot fer pensar que l'únic beneficiat d'aquest servei és el client, ja que li permet fer compres des de casa, un dia festiu, etc. però el marge de benefici nou que obtindrà l'empresa pel fet de "no tancar mai" és enorme.

En definitiva, està clar que aquelles empreses o petits comerços que vulguin incrementar el seu volum de negoci i que disposin de pàgina web s'haurien de plantejar, tard o d'hora, incorporar l'E-Commerce, ja que els resultats són bastants beneficiosos.

P. Gorina, KAM - 11/06/2019

DEMANAR PRESSUPOST

Demana pressupost per a desenvolupar una app. Si ho desitges, indica'ns si vols contactar amb la nostra oficina de Barcelona, Madrid, Nova York o Londres.

Introdueix el codi de validació:
captcha