importància de tenir aplicació mòbil, apps mòbil essencials, aplicació mòbil per a empresa, desenvolupament d'aplicació mòbil, app mòbil per a l'empresa

És important tenir una aplicació mòbil si es vol prosperar com a empresa en aquest nou sector mòbil.

Com tots sabem a dia d'avui, els dispositius mòbils tenen una contínua presència a les nostres vides. Ens ofereixen un gran ventall de possibilitats. I un gran exemple és l'aplicació mòbil "App" que tots podem tenir al nostre Smartphone (Samsung, IPhone ...) per fer-nos la vida més fàcil.

Són moltes les aplicacions mòbils que fem servir per a la nostra vida diària, ja siguin per jugar o perquè ens facin la vida més fàcil i còmoda.

Són moltes les marques i negocis usuaris (o no) de tecnologia mòbil que s'han adonat de l'important que és per al seu futur estar presents al dia a dia dels seus actuals i potencials consumidors. Quina és, potser, la manera més efectiva d'aconseguir-ho? A través del nostre dispositiu mòbil i les seves apps mòbils.

Tot negoci hauria d'estar pensant en tenir el seu propi desenvolupament d'aplicació mòbil per així aconseguir oportunitats, notorietat, incrementar la qualitat de l'impacte en mobilitat i generar un valor afegit per als seus clients i consumidors gràcies a la seva pròpia app. Al final, tota estratègia de màrqueting mòbil orientat a les apps hauria d'estar enfocada cap a la satisfacció de les necessitats dels consumidors, oi?

Moltes persones avui dia veuen el tema de l'aplicació mòbil o "App" com una opció de futur, però des del meu humil punt de vista crec que s'equivoquen, el desenvolupament de les aplicacions mòbils ja és un fet, és el present amb el que compten ja molts negocis i empreses. Fa uns anys i avui en dia també l'empresa que no tingués pàgina web estava perdent difusió, ara el que no té presència a una app mòbil va pel mateix camí.

Les empreses de desenvolupament d'aplicacions per a mòbil ens dediquem a fer la vida més fàcil o, almenys, aquesta és la nostra missió. És per això que a Abalit Technologies sempre amb il·lusió no deixem de treballar mitjançant el nostre equip de desenvolupadors i màrqueting.

V. Penella, KAM

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.

captcha