programadors d'aplicacions per a mòbil, programació d'aplicacions per a mòbil, programació iphone, programació ipad, programació android

Programació d'aplicacions per a mòbil iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet

La programació d'aplicacions per a mòbil (iPhone, Android, iPad, tablets i altres) és el nostre objectiu. En això basem el nostre dia a dia com a programadors.

Ser programador no és únicament programar. És molt més que això. La programació no s'inicia fins que s'ha desenvolupat conceptualment l'aplicació mòbil a programar. Per això cal desenvolupar, entre d'altres, l'arquitectura lògica de l'aplicació així com de la part servidor a programar. D'aquesta manera, s'aconsegueix programar una aplicació mòbil fàcilment ampliable, facilitant la futura programació d'aquesta ampliació de l'aplicació mòbil per a reduir no només el temps de programació, sinó els costos per al nostre client final.

Un altre aspecte a considerar abans de programar i triar l'entorn de programació idoni és l'elecció de plataforma per a la qual es decidirà el llenguatge de programació. Fet això, s'ha d'escollir l'entorn de programació, així com el llenguatge de programació a utilitzar. Depenent dels requisits de l'aplicació mòbil que vulgui programar, s'ha de prendre una o altra decisió, ja que els nostres programadors desenvolupen tant en natiu (iPhone i iPad en Objective C, Android i tablet en Java) com en híbrid (Natiu / titanium + HTML5 / CSS / JS).

Per a ser bons programadors d'aplicacions per a mòbil cal saber planificar bé la programació; però això no ha d'ésser una preocupació, ja que per això estan els nostres programadors d'aplicacions per a mòbil.

Arnau Roca, CEO

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.

captcha