empreses de programació d'aplicacions per a mòbil, empreses programadores d'aplicacions per a mòbil, empreses de programació d'aplicacions iphone, empreses de programació d'aplicacions android, programació d'aplicacions per a mòbil

Empreses de programació d'aplicacions per a mòbil... programació per a mòbil? o mobilitzant la programació?

Empreses de programació d'aplicacions per a mòbil iPhone, Android, iPad, tablet ... haver-n'hi, n'hi ha. I d'entre totes elles, estem nosaltres. Ni millors, ni pitjors ... però fem les coses bé, i ens agrada.

En els últims anys, les empreses de programació d'aplicacions per a mòbils iPhone i Android (principalment) han anat explotant aquest nou mercat mòbil. Hem de ser conscients de les oportunitats de programació que ens brinda aquest nou sector enfocat al programació d'aplicacions per a mòbil. La realitat és que ... tots volem aplicacions al mòbil!

Hem de ser capaços d'aprofitar les infinites oportunitats que ens brinden les aplicacions per a mòbil, i les empreses de programació d'aplicacions per a mòbil col·laborem en això. Des d'una aplicació mòbil per a reserves al nostre restaurant preferit, fins a aplicacions mòbils desenvolupades per a escoltar la ràdio, passant per un programació iPhone o Android enfocat a esdeveniments... Les opcions del programació d'aplicacions per a mòbil són infinites.

Un mòbil és necessari en el programació del nostre dia a dia. Programem la nostra agenda amb l'aplicació del mòbil. Si no sincronitza amb el nostre ordinador... és la fi del món! Necessitem totes les aplicacions que tenim instal·lades als nostres mòbils: totes i cadascuna d'elles.

Al final, les empreses de desenvolupament d'aplicacions per a mòbil ens dediquem a fer la vida més fàcil o, almenys, aquesta és la nostra missió.

Arnau Roca, CEO

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.

captcha