Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

app mòbil museus, app mòbil galeries art, app galeries museus iphone android windows, programació apps galeries d'art, programació apps museus

APP MÒBIL MUSEUS

App per a museus i galeries d'art iPhone, Android i Windows Phone. Desenvolupada per la nostra empresa: Abalit Technologies. Augmenti el nombre de visitants del seu museu gràcies a aquesta nova aplicació.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Visor mòbil de galeries i exposicions

Visor mòbil de galeries i exposicions

Aplicació mòbil pels museus i galeries d'art, tant públics com privats. Addicionalment, s'inclou venda d'entrades/tiquets per als seus esdeveniments i comerços. La missió principal és que els visitants no requereixin una guia per realitzar la visita, ja que l’APP incorpora reproducció d'àudio/vídeo a mode de guia. Aquesta aplicació permet fer més atractiu el seu museu o galeria, aportant els seus visitants el valor afegit d'aquesta aplicació i donant-los una gran imatge d'innovació.

Quadres i obres a l’aplicació mòbil

Informi els seus visitants sobre les galeries o exposicions que té actualment en funcionament, perquè puguin acabar de decidir-se a realitzar-hi una visita. Cada galeria inclou una vista informativa amb fotos/vídeos/àudio, la qual cosa ajuda els seus visitants a realitzar una visita guiada amb el mòbil sense necessitat d'un guia tradicional.

Quadres i obres a l’aplicació mòbil
Visita al museu a través de l’app iPhone, Android i Windows Phone

Visita al museu a través de l’app iPhone, Android i Windows Phone

En aquesta pantalla es mostra el plànol del seu museu, amb els punts rellevants per als visitants, així com la distribució de les seves galeries / exposicions. Addicionalment, i gràcies a la completa integració amb les seves xarxes socials i els seus sistemes de dades existents, la informació de l’app s'actualitza de forma completament automàtica i transparent, sense necessitat de cap tipus de manteniment o actualització per la seva banda. Cost de manteniment del contingut: zero.

Escàner de codis QR a l’aplicació mòbil

També es disposa, a l’app iPhone, Android i Windows Phone, d'una pantalla per a escanejar codis QR tant d'obres com de punts d'interès. Addicionalment, es posa a la disposició del museu l'opció de reconeixement d'imatge a través del mòbil prescindint dels codis qr.

Escàner de codis QR a l’aplicació mòbil
Categoria: Cultura, museus
Versió actual: 3.5
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 356k
Permisos: Accés a internet
Keywords: app mòbil museus, app mòbil galeries art, app galeries museus iphone android windows, programació apps galeries d'art, programació apps museus
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha