app mòbil museus, app mòbil galeries art, app galeries museus iphone android windows, programació apps galeries d'art, programació apps museus

APP MÒBIL MUSEUS

App per a museus i galeries d'art iPhone, Android i Windows Phone. Desenvolupada per la nostra empresa: Abalit Technologies. Augmenti el nombre de visitants del seu museu gràcies a aquesta nova aplicació.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Visor mòbil de galeries i exposicions

Visor mòbil de galeries i exposicions

Aplicació mòbil pels museus i galeries d'art, tant públics com privats. Addicionalment, s'inclou venda d'entrades/tiquets per als seus esdeveniments i comerços. La missió principal és que els visitants no requereixin una guia per realitzar la visita, ja que l’APP incorpora reproducció d'àudio/vídeo a mode de guia. Aquesta aplicació permet fer més atractiu el seu museu o galeria, aportant els seus visitants el valor afegit d'aquesta aplicació i donant-los una gran imatge d'innovació.

Quadres i obres a l’aplicació mòbil

Informi els seus visitants sobre les galeries o exposicions que té actualment en funcionament, perquè puguin acabar de decidir-se a realitzar-hi una visita. Cada galeria inclou una vista informativa amb fotos/vídeos/àudio, la qual cosa ajuda els seus visitants a realitzar una visita guiada amb el mòbil sense necessitat d'un guia tradicional.

Quadres i obres a l’aplicació mòbil
Visita al museu a través de l’app iPhone, Android i Windows Phone

Visita al museu a través de l’app iPhone, Android i Windows Phone

En aquesta pantalla es mostra el plànol del seu museu, amb els punts rellevants per als visitants, així com la distribució de les seves galeries / exposicions. Addicionalment, i gràcies a la completa integració amb les seves xarxes socials i els seus sistemes de dades existents, la informació de l’app s'actualitza de forma completament automàtica i transparent, sense necessitat de cap tipus de manteniment o actualització per la seva banda. Cost de manteniment del contingut: zero.

Escàner de codis QR a l’aplicació mòbil

També es disposa, a l’app iPhone, Android i Windows Phone, d'una pantalla per a escanejar codis QR tant d'obres com de punts d'interès. Addicionalment, es posa a la disposició del museu l'opció de reconeixement d'imatge a través del mòbil prescindint dels codis qr.

Escàner de codis QR a l’aplicació mòbil
Categoria: Cultura, museus
Versió actual: 3.5
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 356k
Permisos: Accés a internet
Keywords: app mòbil museus, app mòbil galeries art, app galeries museus iphone android windows, programació apps galeries d'art, programació apps museus
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha