aplicació mòbil per a ràdios, aplicació mòbil escoltar radio, aplicació iphone android windows radio, aplicació ipad tablet radio, programació apps radio

APP MÒBIL RÀDIOS

Radio App és una aplicació enfocada a qualsevol emissora de ràdio, tant online (Internet) com d'emissió tradicional (F.M.). Aquesta aplicació permet fidelitzar els seus oïents al descarregar-la ja que, a través d'ella, únicament podran escoltar la seva freqüència.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Reproductor de ràdio a l’App

Reproductor de ràdio a l’App

El reproductor de radio streaming d'aquesta aplicació es connecta, directament, al seu servidor de streaming actual sense manteniment addicional. L'aplicació reprodueix la seva ràdio en temps real, sense necessitat de tenir dos servidors de streaming.

Lector de notícies, música i agenda a l’aplicació mòbil??

Hem desenvolupat una pantalla a l’aplicació que pot contenir:
- Notícies
- Agenda de programació
- Llista de música.
Aquestes tres categories es poden mostrar en tres pantalles diferents dins de l'aplicació mòbil. Vinculació directa amb SoundCloud, RSS, YouTube, i altres. Actualització del contingut de l’app completament automàtica i transparent per a l'oient.

Lector de notícies, música i agenda a l’aplicació mòbil??
Informació sobre la seva emissora de radio, inclòs a l’aplicació mòbil.?

Informació sobre la seva emissora de radio, inclòs a l’aplicació mòbil.?

La seva emissora de ràdio podrà donar-se a conèixer gràcies a aquesta aplicació, doncs li inclourem una pantalla d'informació sobre la seva ràdio a l’app. A més, l'aplicació mòbil de la seva ràdio també portarà el segell de garantia d'Abalit Technologies.

Categoria: Comunicació, ràdio
Versió actual: 4.5
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 3.520k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil per a ràdios, aplicació mòbil escoltar radio, aplicació iphone android windows radio, aplicació ipad tablet radio, programació apps radio
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha