Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

app mòvil turisme, aplicació iphone turisme, aplicació ipad turisme, aplicació android turisme, aplicació geolocalització mòbil

APP MÒBIL TURISME

Aplicació per a turisme desenvolupada per iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Amb aquesta aplicació programada pels nostres desenvolupadors, potenciarà el turisme de la seva població o regió, augmentant el nombre de visitants i, per tant, el consum en els seus negocis locals.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Punts d'interès turístic a l’app??

Punts d'interès turístic a l’app??

Es mostrarà una llista dels punts d'interès turístic que vostè triï. Tot això, a través d'una eina d'administració que hem desenvolupat per a simplificar-li aquesta tasca. Aquesta aplicació mòbil iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet s'actualitza de forma completament automàtica i en temps real.

Detall de punts d'interès a l’aplicació mòbil??

Per a cada punt d'interès, es mostrarà una pantalla d'informació amb fotografies, preus (si s'escau), ubicació i possibilitat de visualitzar rutes turístiques en un mapa.

Detall de punts d'interès a l’aplicació mòbil??
Pantalla d'esdeveniments a l'app??

Pantalla d'esdeveniments a l'app??

També s'inclou la programació de la llista d'esdeveniments culturals (o altres) que vostès realitzin. Així, s'aconsegueix animar els visitants a acudir una altra vegada a la seva població, augmentant el seu consum local, i potenciant el petit comerç tradicional.

Llistat de comerços locals al mapa de l'aplicació mòbil??

S'inclou un llistat i vista de mapa de comerços locals de la seva població. Cada comerç que desitgi aparèixer disposarà d'una eina per a introduir la seva informació, així com promocions i ofertes per a captar nous clients i fidelitzar els ja existents.

Llistat de comerços locals al mapa de l'aplicació mòbil??
Escàner de codis QR integrat a l’app??

Escàner de codis QR integrat a l’app??

Addicionalment, vostè pot distribuir codis QR per a oferir informació turística addicional als usuaris de l'aplicació mòbil. D'aquesta manera, ampliarà la informació sobre els seus punts d'interès als visitants que acudeixin a la seva població usant aquesta aplicació per a mòbil.

Categoria: Cultura, turisme
Versió actual: 2.33
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 3400k
Permisos: Accés a internet
Keywords: app mòvil turisme, aplicació iphone turisme, aplicació ipad turisme, aplicació android turisme, aplicació geolocalització mòbil
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha