app mòvil turisme, aplicació iphone turisme, aplicació ipad turisme, aplicació android turisme, aplicació geolocalització mòbil

APP MÒBIL TURISME

Aplicació per a turisme desenvolupada per iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Amb aquesta aplicació programada pels nostres desenvolupadors, potenciarà el turisme de la seva població o regió, augmentant el nombre de visitants i, per tant, el consum en els seus negocis locals.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Punts d'interès turístic a l’app??

Punts d'interès turístic a l’app??

Es mostrarà una llista dels punts d'interès turístic que vostè triï. Tot això, a través d'una eina d'administració que hem desenvolupat per a simplificar-li aquesta tasca. Aquesta aplicació mòbil iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet s'actualitza de forma completament automàtica i en temps real.

Detall de punts d'interès a l’aplicació mòbil??

Per a cada punt d'interès, es mostrarà una pantalla d'informació amb fotografies, preus (si s'escau), ubicació i possibilitat de visualitzar rutes turístiques en un mapa.

Detall de punts d'interès a l’aplicació mòbil??
Pantalla d'esdeveniments a l'app??

Pantalla d'esdeveniments a l'app??

També s'inclou la programació de la llista d'esdeveniments culturals (o altres) que vostès realitzin. Així, s'aconsegueix animar els visitants a acudir una altra vegada a la seva població, augmentant el seu consum local, i potenciant el petit comerç tradicional.

Llistat de comerços locals al mapa de l'aplicació mòbil??

S'inclou un llistat i vista de mapa de comerços locals de la seva població. Cada comerç que desitgi aparèixer disposarà d'una eina per a introduir la seva informació, així com promocions i ofertes per a captar nous clients i fidelitzar els ja existents.

Llistat de comerços locals al mapa de l'aplicació mòbil??
Escàner de codis QR integrat a l’app??

Escàner de codis QR integrat a l’app??

Addicionalment, vostè pot distribuir codis QR per a oferir informació turística addicional als usuaris de l'aplicació mòbil. D'aquesta manera, ampliarà la informació sobre els seus punts d'interès als visitants que acudeixin a la seva població usant aquesta aplicació per a mòbil.

Categoria: Cultura, turisme
Versió actual: 2.33
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 3400k
Permisos: Accés a internet
Keywords: app mòvil turisme, aplicació iphone turisme, aplicació ipad turisme, aplicació android turisme, aplicació geolocalització mòbil
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha