aplicació mòbil esdeveniments, aplicació mòbil festes, aplicació mòbil discoteques, programació apps mòbils discoteques, esdeventiments i discoteques

APP ESDEVENIMENTS

Aplicació per a esdeveniments per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Aquí tenen cabuda des de festes puntuals, fins a esdeveniments culturals, passant per discoteques i grups musicals.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Agenda d'esdeveniments a l’aplicació iPhone, Android i Windows Phone

Agenda d'esdeveniments a l’aplicació iPhone, Android i Windows Phone

Hem desenvolupat un visor d'esdeveniments a l'aplicació mòbil. Els seus clients podran estar al dia dels seus esdeveniments, festes, concerts i qualsevol cosa que vostè vulgui comunicar-los. També es podran veure les fotografies d'esdeveniments passats, de manera que es puguin fer una bona idea de com són els seus esdeveniments. Sincronització directa amb Google Calendar, RSS, Facebook i altres.

Reproductor de música inclòs a l’app mòbil d'esdeveniments

Li inclourem una pantalla a l’aplicació mòbil amb la seva selecció de música, vinculant-ho directament al seu perfil de SoundCloud. Així, els seus clients podran escoltar les seves cançons o remixes, i s'animaran a assistir als seus esdeveniments.

Reproductor de música inclòs a l’app mòbil d'esdeveniments
Vincles amb xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) i el seu canal de YouTube

Vincles amb xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) i el seu canal de YouTube

Desenvoluparem connexions amb les seves xarxes socials, per fomentar la viralitat i captar més usuaris de l'aplicació mòbil per a esdeveniments. A més a més, li inclourem una pantalla on apareixeran els seus vídeos de YouTube, ja siguin flyers o aftermovies.

Categoria: Concerts, discoteques
Versió actual: 6.53
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 2500k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil esdeveniments, aplicació mòbil festes, aplicació mòbil discoteques, programació apps mòbils discoteques, esdeventiments i discoteques
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha