Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

aplicació mòbil esdeveniments, aplicació mòbil festes, aplicació mòbil discoteques, programació apps mòbils discoteques, esdeventiments i discoteques

APP ESDEVENIMENTS

Aplicació per a esdeveniments per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Aquí tenen cabuda des de festes puntuals, fins a esdeveniments culturals, passant per discoteques i grups musicals.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Agenda d'esdeveniments a l’aplicació iPhone, Android i Windows Phone

Agenda d'esdeveniments a l’aplicació iPhone, Android i Windows Phone

Hem desenvolupat un visor d'esdeveniments a l'aplicació mòbil. Els seus clients podran estar al dia dels seus esdeveniments, festes, concerts i qualsevol cosa que vostè vulgui comunicar-los. També es podran veure les fotografies d'esdeveniments passats, de manera que es puguin fer una bona idea de com són els seus esdeveniments. Sincronització directa amb Google Calendar, RSS, Facebook i altres.

Reproductor de música inclòs a l’app mòbil d'esdeveniments

Li inclourem una pantalla a l’aplicació mòbil amb la seva selecció de música, vinculant-ho directament al seu perfil de SoundCloud. Així, els seus clients podran escoltar les seves cançons o remixes, i s'animaran a assistir als seus esdeveniments.

Reproductor de música inclòs a l’app mòbil d'esdeveniments
Vincles amb xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) i el seu canal de YouTube

Vincles amb xarxes socials (Facebook, Twitter, etc.) i el seu canal de YouTube

Desenvoluparem connexions amb les seves xarxes socials, per fomentar la viralitat i captar més usuaris de l'aplicació mòbil per a esdeveniments. A més a més, li inclourem una pantalla on apareixeran els seus vídeos de YouTube, ja siguin flyers o aftermovies.

Categoria: Concerts, discoteques
Versió actual: 6.53
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 2500k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil esdeveniments, aplicació mòbil festes, aplicació mòbil discoteques, programació apps mòbils discoteques, esdeventiments i discoteques
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha