Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

aplicació mòbil vendes, aplicació ipad comercials, aplicació mòbil catàleg, comercial, comercials

APP IPAD COMERCIALS

Aplicació per a comercials i catàlegs iPad, Tablet, mòbil iPhone, Android i Windows Phone.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Aplicació de catàleg de vendes

Aplicació de catàleg de vendes

La importància del desenvolupament d'aquesta aplicació per a comercials per a mòbil, iPad i tablet és directa. Amb aquesta aplicació, els seus agents comercials podran oferir productes als seus clients amb preus personalitzats a l’app mòbil, iPad i tablet.

Detall de productes en venda a l'aplicació mòbil i iPad

L'aplicació mòbil "catàleg de comercials" aporta un gran salt qualitatiu per als agents comercials tant en dinamisme com en funcionalitat, dotant-los d'una gran llibertat i mobilitat, principal avantatge de les aplicacions per a mòbil. Per resumir en poques paraules les característiques que ens brinda aquesta aplicació: reducció de costos, catàlegs en format digital sempre actualitzats, poder fer vendes en el mateix instant i la integració en el sistema informàtic de la seva empresa (ERP) i la seva base de dades (SAP, SqlServer, MySQL, Oracle, etc.).

Detall de productes en venda a l'aplicació mòbil i iPad
Carret de la compra de l'aplicació

Carret de la compra de l'aplicació

Aquesta aplicació mòbil i iPad simplifica les tasques i recursos invertits reduïnt el temps emprat, oferint-nos una productivitat i eficiència més altes. Es tracta d'una aplicació iPad i tablet Android essencial per a qualsevol empresa que empri agents comercials per al desenvolupament de les seves activitats.

Pagaments a l’aplicació

Oferim integració d'iPad/Tablet i mòbils iPhone, Android i Windows Phone amb la seva passarel·la de pagament (visa i mastercard amb TPV Virtual, PayPal, transferència bancària...). D'aquesta manera, el seu agent comercial pot tancar la venda in situ amb el seu iPad o mòbil, el qual li reporta més vendes a vostè.

Pagaments a l’aplicació
Categoria: Comercials, vendes
Versió actual: 4.32
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 4320k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil vendes, aplicació ipad comercials, aplicació mòbil catàleg, comercial, comercials
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha