aplicació mòbil vendes, aplicació ipad comercials, aplicació mòbil catàleg, comercial, comercials

APP IPAD COMERCIALS

Aplicació per a comercials i catàlegs iPad, Tablet, mòbil iPhone, Android i Windows Phone.

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Aplicació de catàleg de vendes

Aplicació de catàleg de vendes

La importància del desenvolupament d'aquesta aplicació per a comercials per a mòbil, iPad i tablet és directa. Amb aquesta aplicació, els seus agents comercials podran oferir productes als seus clients amb preus personalitzats a l’app mòbil, iPad i tablet.

Detall de productes en venda a l'aplicació mòbil i iPad

L'aplicació mòbil "catàleg de comercials" aporta un gran salt qualitatiu per als agents comercials tant en dinamisme com en funcionalitat, dotant-los d'una gran llibertat i mobilitat, principal avantatge de les aplicacions per a mòbil. Per resumir en poques paraules les característiques que ens brinda aquesta aplicació: reducció de costos, catàlegs en format digital sempre actualitzats, poder fer vendes en el mateix instant i la integració en el sistema informàtic de la seva empresa (ERP) i la seva base de dades (SAP, SqlServer, MySQL, Oracle, etc.).

Detall de productes en venda a l'aplicació mòbil i iPad
Carret de la compra de l'aplicació

Carret de la compra de l'aplicació

Aquesta aplicació mòbil i iPad simplifica les tasques i recursos invertits reduïnt el temps emprat, oferint-nos una productivitat i eficiència més altes. Es tracta d'una aplicació iPad i tablet Android essencial per a qualsevol empresa que empri agents comercials per al desenvolupament de les seves activitats.

Pagaments a l’aplicació

Oferim integració d'iPad/Tablet i mòbils iPhone, Android i Windows Phone amb la seva passarel·la de pagament (visa i mastercard amb TPV Virtual, PayPal, transferència bancària...). D'aquesta manera, el seu agent comercial pot tancar la venda in situ amb el seu iPad o mòbil, el qual li reporta més vendes a vostè.

Pagaments a l’aplicació
Categoria: Comercials, vendes
Versió actual: 4.32
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 4320k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil vendes, aplicació ipad comercials, aplicació mòbil catàleg, comercial, comercials
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha