Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

aplicació mòbil centres estètica, desenvolupament aplicacions mòbils, desenvolupadors aplicacions iphone, desenvolupadors aplicacions android, desenvolupadors aplicacions windows phone

APP CENTRES D’ESTÈTICA

Desenvolupament d'aplicacions per a centres d'estètica a l'abast de tots. Això ja és una realitat. La nostra empresa, Abalit Technologies, ha desenvolupat un aplicatiu per iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet enfocada als centres d'estètica, incloent-hi cupons de descompte i reserves en tem

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Menú de l'aplicació mòbil per a centres d'estètica

Menú de l'aplicació mòbil per a centres d'estètica

La Nostra APP per a centres d'estètica i wellness es controla a través d'un menú lliscant desenvolupat especialment per a simplificar l'ús de l'aplicació mòbil iPhone, Android i Windows Phone.

Reserva des de l'app mòbil

Des de l'aplicació mòbil es permet fer la reserva dels serveis prestats pel seu centre d'estètica i/o wellness. Ens integrem completament amb el seu sistema de dades actual (web, ERP, etc.) per a reduïr els costos del desenvolupament mòbil i de la posterior administració de l'App.

Reserva des de l'app mòbil
Informació sobre el seu centre d'estètica a l’App mòbil

Informació sobre el seu centre d'estètica a l’App mòbil

Inclourem informació sobre el seu centre d'estètica a l’aplicació mòbil. Així, podrà promocionar-se amb l’app de cara als seus clients en el seu mòbil iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Inclourem vincles a les seves xarxes socials, web i mail perquè pugui captar nous clients.

Categoria: Reserves, serveis
Versió actual: 6.15
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 4500k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil centres estètica, desenvolupament aplicacions mòbils, desenvolupadors aplicacions iphone, desenvolupadors aplicacions android, desenvolupadors aplicacions windows phone
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha