aplicació mòbil esport, aplicació mòbil clubs esportius, aplicació mòbil gimnasos, programació aplicacions mòbils, programadors aplicacions mòbils

APP MÒBIL GIMNASOS

Aplicació per a clubs esportius per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. L'actualitat de l'esport al seu mòbil. Realitzi reserves online sense cues!

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Reserves des de l’app mòbil

Reserves des de l’app mòbil

Ara ja és possible reservar activitats i pistes des d'aquesta aplicació desenvolupada per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Aconsegueixi que els seus clients reservin les seves instal·lacions facilitant-los les coses i aconseguint fidelitzar-los gràcies a aquesta aplicació per a mòbil.

Notícies esportives al mòbil

Gràcies a aquesta APP, aconseguirà transmetre tota l'actualitat d’esport als mòbils iPhone, Android i Windows Phone dels seus clients. Utilitzi aquesta funcionalitat com una eina més de fidelització, per a assegurar-se que consulten les notícies freqüentment des del mòbil: així podrà mantenir-los al dia dels serveis del seu club esportiu.

Notícies esportives al mòbil
Mapa interactiu a l’aplicació per a mòbil

Mapa interactiu a l’aplicació per a mòbil

Aquesta aplicació per a mòbil ofereix un mapa interactiu en el qual els seus clients seleccionen les àrees per a veure'n més informació. Aprofiti per promocionar els seus serveis gràcies a aquest avantatge de les aplicacions per a mòbil: la geolocalització.

Informació sobre vostè a l’App

S’inclourà una pantalla d’informació a l’App mòbil. D’aquesta manera, podrà seguir en contacte amb els seus clients a través dels seus mòbils, incloent-hi vincles a les seves xarxes socials, web i email de contacte. Gràcies a aquesta pantalla de l’App, captarà nous clients… Garantit!

Informació sobre vostè a l’App
Categoria: Esport, reserves
Versió actual: 8.1
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 3500k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil esport, aplicació mòbil clubs esportius, aplicació mòbil gimnasos, programació aplicacions mòbils, programadors aplicacions mòbils
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha