Xategi amb nosaltres img chat bubble
captcha security

Tots els nostres agents estan ocupats.
El contactarem el més aviat possible.

aplicació mòbil esport, aplicació mòbil clubs esportius, aplicació mòbil gimnasos, programació aplicacions mòbils, programadors aplicacions mòbils

APP MÒBIL GIMNASOS

Aplicació per a clubs esportius per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. L'actualitat de l'esport al seu mòbil. Realitzi reserves online sense cues!

SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ


Reserves des de l’app mòbil

Reserves des de l’app mòbil

Ara ja és possible reservar activitats i pistes des d'aquesta aplicació desenvolupada per a mòbils iPhone, Android, Windows Phone, iPad i Tablet. Aconsegueixi que els seus clients reservin les seves instal·lacions facilitant-los les coses i aconseguint fidelitzar-los gràcies a aquesta aplicació per a mòbil.

Notícies esportives al mòbil

Gràcies a aquesta APP, aconseguirà transmetre tota l'actualitat d’esport als mòbils iPhone, Android i Windows Phone dels seus clients. Utilitzi aquesta funcionalitat com una eina més de fidelització, per a assegurar-se que consulten les notícies freqüentment des del mòbil: així podrà mantenir-los al dia dels serveis del seu club esportiu.

Notícies esportives al mòbil
Mapa interactiu a l’aplicació per a mòbil

Mapa interactiu a l’aplicació per a mòbil

Aquesta aplicació per a mòbil ofereix un mapa interactiu en el qual els seus clients seleccionen les àrees per a veure'n més informació. Aprofiti per promocionar els seus serveis gràcies a aquest avantatge de les aplicacions per a mòbil: la geolocalització.

Informació sobre vostè a l’App

S’inclourà una pantalla d’informació a l’App mòbil. D’aquesta manera, podrà seguir en contacte amb els seus clients a través dels seus mòbils, incloent-hi vincles a les seves xarxes socials, web i email de contacte. Gràcies a aquesta pantalla de l’App, captarà nous clients… Garantit!

Informació sobre vostè a l’App
Categoria: Esport, reserves
Versió actual: 8.1
Necessita Android: Android 2.1 o superior
Necessita iPhone / iPad: iOS 7.0 o superior
Pes de l'app: 3500k
Permisos: Accés a internet
Keywords: aplicació mòbil esport, aplicació mòbil clubs esportius, aplicació mòbil gimnasos, programació aplicacions mòbils, programadors aplicacions mòbils
Preu: €0.00


SOL·LICITI MÉS INFORMACIÓ

Som Abalit Technologies, l'empresa líder a Barcelona, Madrid, Londres i Nova York en Enginyeria del Software. Programem Apps per a mòbils i tauletes, solucions de Business Intelligence, pàgines web i SEO.
Ompli el següent formulari i un dels nostres representants es posarà en contacte amb vostè el més aviat possible per a estudiar el seu cas i proposar-li una solució.


captcha